Valentine’s: alone…

Singur de Valentine’s… Poate fi ceva mai trist de atat? Cu siguranta! Asa ca, daca te afli in aceasta situatie, nu dispera si nu pune pe repeat melodii triste cum e cea de mai jos:

si, te rog, nu spune ca Valentine’s sucks doar pentru ca nu ai cu cine sa petreci aceasta zi!

In schimb, ai putea sa te relaxezi si sa te gandesti de ce esti singur/a si ce fel de partener ti-ai dori. Este o zi potrivita pentru a te rasfata cu o baie inspumata, un masaj la un salon cochet, o zi de stat in pijama si papuci pufosi si pizza livrata la domiciliu sau orice altceva ti-ar face placere.
O alta idee buna ar fi sa iesi undeva cu un amic/a sau cu niste prieteni single, daca ai, sau sa ii inviti la tine pentru o zi de jocuri, de povesti sau de orice va place voua sa faceti.
Ai putea fi tentat/a sa iti suni ex-ul si sa ii spui diverse vorbe de iubire, dar cred ca ar trebui sa iti stapanesti asemenea imbolduri. De ce? Deoarece, in primul rand, poti avea surpriza de a descoperi ca el/ea nu este chiar atat de singur/a, in al doilea rand, pentru ca este foarte posibil sa nu iti fie dor cu adevarat de acea persoana, ci de a avea pe cineva alaturi in aceasta zi (altfel, de ce ai suna tocmai pe 14 februarie?).
Chiar daca esti singur/a, ziua de 14 februarie nu trebuie sa fie una trista, din contra. Iar pentru a te inveseli eu iti ofer un cosulet cu flori colorate:

3 comments 13 February 2010
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Recent Posts

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.