Valentine’s gifts: for him

9 February 2010 briza
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

O sa incep acest articol facand urmatoarea precizare: este muuult mai simplu sa gasesti un cadou pentru o fata decat pentru un baiat. Bine, e vorba de un cadou care sa placa persoanei care il primeste. Daca exista cadouri clasice pentru fete, universal valabile (cu foarte mici exceptii sau usoare variatiuni), pentru baieti nu exista asa ceva.
Cadourile pentru un baiat sunt in functie de hobby-urile lui. Asa ca, subtil sau fatis, aflati ce pasiuni are baiatul caruia vreti sa ii faceti cadoul si cautati ceva din sfera lui de interes. Se va bucura foarte, foarte mult…
Tentatia este sa alegem un cadou foarte scump, pentru ca, de multe ori, pasiunile baietilor sunt legate de tehnologie. Daca va puteti permite ceva avansat si, implicit, costisitor, nu sunt probleme, dar, cel mai probabil, ati dori sa pastrati costul undeva in limita rezonabilului.
In acest caz, alegeti accesorii. De exemplu, daca avem un pasionat de pescuit, nu-i vom oferi o undita, ci un set de momeli. Este mai ieftin, dar la fel de interesant si de important pentru pescarul amator ;)).

Un alt tip de cadouri pe care il recomand pentru un baiat sunt articolele personalizate: tricouri, sepci si nu numai. Mouse pad-urile sunt o alegere buna, cu conditia ca el sa foloseasca asa ceva ;)) NB: exista si mouse pad-uri pentru mouse-uri cu infrarosu.
Cel mai bine este sa mergeti la un stand de personalizat obiecte (se gasesc, cred, in toate magazinele mari si in hipermarketuri) si vedeti acolo ce obiecte se pot personaliza (la unele, cu siguranta, nu v-ati fi gandit), care sunt preturile si puteti consulta si cataloagele cu modele.

Pentru persoanele comode care prefera cumparaturile pe internet, recomand un site unde puteti gasi “tricouri urate pentru oameni frumosi… sau invers” si o gramada de cadouri utile, amuzante sau doar interesante: de la perdeaua de dus horror la incarcatorul solar pentru i-phone.
Intrati, fie si doar pentru a va amuza de lucrurile care exista si care nici nu va treceau prin cap. Un mare plus e constituit de profesionalismul echipei care se ocupa de acest site si de rapiditatea cu care sunt procesate si expediate comenzile. http://www.tu.ro/

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a comment

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Recent Posts

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.